ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Prof.Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin 2023-YKS üniversite yerleştirme sonuçları aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarız. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

2023 yılı mezuniyet törenimiz 09 Haziran Cuma günü okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi.

Haz

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Mehmet KINA ve Ahmet ŞEN'in katılımıyla resim sergimizin açılışı yapıldı. 5-6-7 Haziran tarihlerinde 3 gün boyunca eserler sergilendi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle okulumuzda 16-19 Mayıs tarihleri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

May

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize kariyer günleri kapsamında; askerlik mesleğine, pilotluğa ve harp okullarına dair seminer; pilot binbaşı Hami KARAGOL tarafından verilmistir.

May

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Uzman Psikolog Özgür OZGEY tarafından psikoloji bölümü ve sonraki süreçte çalışma hayatına yönelik seminer verilmiştir.

May

Okul sporları kapsamında okulumuz kız futsal takımı ilimizi temsilen 28-30 Nisan tarihleri arasında Sakarya ili Hendek ilçesinde grup müsabakalarına katıldılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ağu

Okulumuz öğrencilerinin 2022-YKS üniversite yerleştirme sonuçları aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarız. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Nis

"Besleniyor muyuz Zehirleniyor muyuz?" adlı etwinning proje çalışmaları devam etmektedir.

Nis

"HABERİN OLSUN" isimli e-twinning projemiz devam ediyor.