Okul Kız Futsal Takımımız Eskişehir'de yapılan LİSELi GENÇLER MUSABAKALARINDA Eskişehir üçüncüsü olmuştur.Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden Saadet BAHAR rehberliğindeki 5 öğrencimiz, Türkiye, Romanya ve İtalya’dan 15 öğretmenin yer aldığı “Don't be a bully,be a friend” adlı e-Twinning projesinde yer alıyor. Akran zorbalığını konu edinen projemiz, akran zorbalığına dikkat çekmeyi ve bu problemle baş etme yollarını araştırmayı amaçlamaktadır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Kimya Öğretmenimiz Saadet BAHAR’ın 9.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte çalıştığı “Protect the Environment, Seize the Future” adlı eTwinning projesi hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BOF) kapsamında, 2023- 2034 Eğitim-Öğretim yılı Eskişehir il merkezi ve ilçelerinde bulunan lise ve dengi okullarda çoğunluğu 9 sıflarda öğrenim gören öğrencilere yönelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, okulumuzda  "Gençlik ve Güvenli Gelecek'' adı altında, "Okul Konferansı'' düzenlendi.

Eskişehir kadın sağlığı projesi kapsamında Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla okulumuz öğrenci ve öğretmenleri saygı duruşunda bulundu.

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni İsmail ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz tarafından 20 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma PROGRAMI düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programdan sonra öğretmenler odasında pasta ikramı yapılarak öğretmenlerimize hediyeleri takdim edildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen programla anıldı. Anma programı, okul bahçesinde 09.05'te gerçekleşen Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından spor salonunda gerçekleştirildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı. Programda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" kapsamında okulumuzda düzenlenen slogan yarışması ile satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Öğrencilerimiz, Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonunda Afete Hazırlık Kulübü danışman öğretmeni S. MELEKŞAH tarafından bilgilendirme yapıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik eğitimcileri tarafından öğrencilerimize "Güvenli Trafik" konusunda eğitim verilmiştir.

Eyl

Öğrencimiz E. BENLİ, Taekwondo dalında il birincisi olarak ilimizi Erzurum'da temsil etme hakkı kazandı.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimizin velileri ile toplantı yapıldı.