Nis

Ulusal bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda bir dizi etkinlikle kutlandı.

Nis

Öğrencilerimizle Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Galerisi'nde Türk Çağdaş Hat Sanatı'nın öncülerinden Muhammet Mağ'ın nadide eserlerinden oluşan "Hiç'in Yolculuğu" sergisi ziyaret edildi.Aynı zamanda İl Kütüphanesi'nin "Nostalji Köşesi" ziyaret edildi.

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmenleri A.Birsel Paydaş  ve Said Paksoy rehberliğinde  18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı yapıldı.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla ,Değerler Kulübü tarafından Çanakkale şehitlerimizin aziz hatırasına okulumuzda fotoğraf sergisi açıldı.

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası  kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Afete Hazırlık Kulübü danışman öğretmeni S. MELEKŞAH tarafından okulumuz öğrencilerine konferans salonunda bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve Yeşilay Derneği'nin Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'inde düzenlediği "Bağımlılık Alanında Çalışan Kurumlarla İşbirliği Güçlendirme Programı" konferansına katıldı.

01-07 Mart Yeşilay  Haftası Kapsamında Yeşilay Derneğinden bir uzman  tarafından okulumuz Konferans salununda öğrencilerimize Yeşilay Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimiz ,Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 55.TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri BURSA Bölge Fuarını ziyaret ettiler.

Sürdürülebilir Tarım Ve Gıda Güvenliği Dersinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz ve Biyoloji Öğretmenlerimiz  Süheyla OKUMUŞ VE Fatma AKTAŞ Okul Bahçemizi Güzelleştirme Çalışmalarına başlayarak  Bahara  Merhaba Dediler.

22-23-26 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılan Türkiye Satranç Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği  Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Mahalli Eskişehir Gençler Satranç Turnuvası'nda okulumuz Satranç takımı,Eskişehir Aandolu Lisesi,Eskişehir Fatih Fen Lisesi,Borsa İstanbul Fen Lisesi'nin ardından  il dördüncüsü olarak kupa almaya hak kazanmıştır.Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve kafilemizi kutluyoruz.

Öğrencimiz Osman KALKAN 4-5  Kasım 2023 tarihlerinde  düzenlenen  Türkiye Satranç Federasyonu il Temsilciliği'nin düzenlediği ESKİŞEHİR SATRANÇ TURNUVASI'NDA 17 yaş grubunda  İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.20-27 Ocak 2024 tarihlerinde Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılmıştır.

Kariyer Günleri Kapsamında Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) İçin  Askeri Yetkililerce  Öğrencilerimize Tanıtım Semineri Düzenlendi.