2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem I. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

2024-İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları devam etmekte olup başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki kılavuzu dikkatle inceleyerek okul müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir. Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

(2024 YKS kılavuzuna ulaşmak ve daha detaylı bilgi için ÖSYM'nin web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.)

Ock

2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) başvuruları, 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacaktır. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

(Detaylı bilgi için ÖSYM'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.)

Okulumuzda okutulan seçmeli derslere ait konu soru dağılım tabloları aşağıda sunulmuştur.

27 Ekim 2023 Cuma Günü, saat 16.00'da, okul spor salonunda, okul-aile birligi olagan genel kurul toplantisi yapilacaktir. Tüm velilerimiz davetlidir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı öğretmen-veli görüşme saatleri aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Öğrencilerin izinli sayılmasına ilişkin veli izin dilekçesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ock