Etiket Sonuçları: program

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem II. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem I. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni İsmail ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz tarafından 20 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma PROGRAMI düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programdan sonra öğretmenler odasında pasta ikramı yapılarak öğretmenlerimize hediyeleri takdim edildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen programla anıldı. Anma programı, okul bahçesinde 09.05'te gerçekleşen Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından spor salonunda gerçekleştirildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı. Programda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" kapsamında okulumuzda düzenlenen slogan yarışması ile satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Tem

2023 yılı mezuniyet törenimiz 09 Haziran Cuma günü okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı.