ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Prof.Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: OKUL

Mrt

Sürdürülebilir Tarım Ve Gıda Güvenliği Dersinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz ve Biyoloji Öğretmenlerimiz  Süheyla OKUMUŞ VE Fatma AKTAŞ Okul Bahçemizi Güzelleştirme Çalışmalarına başlayarak  Bahara  Merhaba Dediler.

Şbt

22-23-26 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılan Türkiye Satranç Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği  Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Mahalli Eskişehir Gençler Satranç Turnuvası'nda okulumuz Satranç takımı,Eskişehir Aandolu Lisesi,Eskişehir Fatih Fen Lisesi,Borsa İstanbul Fen Lisesi'nin ardından  il dördüncüsü olarak kupa almaya hak kazanmıştır.Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve kafilemizi kutluyoruz.

Şbt

Okul Kız Futsal Takımımız Eskişehir'de yapılan LİSELi GENÇLER MUSABAKALARINDA Eskişehir üçüncüsü olmuştur.Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programdan sonra öğretmenler odasında pasta ikramı yapılarak öğretmenlerimize hediyeleri takdim edildi.

Kas

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı. Programda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" kapsamında okulumuzda düzenlenen slogan yarışması ile satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Ekm

27 Ekim 2023 Cuma Günü, saat 16.00'da, okul spor salonunda, okul-aile birligi olagan genel kurul toplantisi yapilacaktir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı.