Etiket Sonuçları: ESKİŞEHİR

Öğrencilerimiz ,Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 55.TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri BURSA Bölge Fuarını ziyaret ettiler.

22-23-26 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılan Türkiye Satranç Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği  Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Mahalli Eskişehir Gençler Satranç Turnuvası'nda okulumuz Satranç takımı,Eskişehir Aandolu Lisesi,Eskişehir Fatih Fen Lisesi,Borsa İstanbul Fen Lisesi'nin ardından  il dördüncüsü olarak kupa almaya hak kazanmıştır.Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve kafilemizi kutluyoruz.

Öğrencimiz Osman KALKAN 4-5  Kasım 2023 tarihlerinde  düzenlenen  Türkiye Satranç Federasyonu il Temsilciliği'nin düzenlediği ESKİŞEHİR SATRANÇ TURNUVASI'NDA 17 yaş grubunda  İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.20-27 Ocak 2024 tarihlerinde Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılmıştır.

Eskişehir kadın sağlığı projesi kapsamında Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.