Etiket Sonuçları: Anma

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Satranç Turnuvası düzenlendi.

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmenleri A.Birsel Paydaş  ve Said Paksoy rehberliğinde  18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla okulumuz öğrenci ve öğretmenleri saygı duruşunda bulundu.

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni İsmail ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz tarafından 20 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma PROGRAMI düzenlendi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen programla anıldı. Anma programı, okul bahçesinde 09.05'te gerçekleşen Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından spor salonunda gerçekleştirildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.