Etiket Sonuçları: 2023

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem II. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem I. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin 2023-YKS üniversite yerleştirme sonuçları aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarız. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

2023 yılı mezuniyet törenimiz 09 Haziran Cuma günü okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi.